joi, 27 decembrie 2007

Intre doua fumuri de tigara.. face o pauza..


Intre doua fumuri de tigara, face o pauza. Sta o clipa si se gandeste..la ea! La iubirea lui pe care a pierdut-o dintr-un orgoliu prostesc.
Sta si ii priveste poza, frumos asezata in rama din dormitor si cate amintiri ii vin in minte... cate noprti fericite petrecute in camera asta, cate cuvinte duioase, cate ganduri nerostite au fost implinite..
Au trecut mai bine de 5 luni si nu a renuntat la amintirile de la ea, nici nu a ascuns inca pozele.. Nu stie de ce, sau poate nu vrea sa stie! "Oricum poate ca e mai bine asa! Poate macar pentru ea! Trebuie.. ! langa mine poate nu ar fi fost asa fericita! Nu, sigur nu, plus ca era atat de copil cateodata..nu ma lasa afara, ma controla mereu... hmmm...da... asa e mai bine...hmm.. Si totusi? ce-o face ea mitica? S_o mai gandi la mine? Mi-e atat de dor de ea... s-o mai vad macar o data..
Stie ca desi a fost cu altele, nu a uitat-o pe "bleaga" si ca probabil ii va ramane mereu in inima. Isi va aminti iesirile lor la munte, zapada, cadourile din Bam Boo pe care obisnuiau sa si le faca, Grecia, sau planuril de viitor: " O sa avem doi copii frumosi ca noi."
Si gandurile parca-i tac. O lacrima doar mai pica pe obrazul neras. Mai trage inca-un fum si inca unul si apoi altul si altul si parca totul e numai fum.
Simte c-ar vrea sa o sune sa vada ce face..dar mai bine lasa.Se urca-n masina si porneste la drum.Va fi o seara lunga in care va fi urmarit la el in masina cea veche, de umbra iubirii ce nu va apune.

p.s.: este povestea a doua persoane.. care chiar s-au iubit... povestea unor prieteni..

3 comentarii:

andra spunea...

bine ai venit in randul nostru ! >:D< imi place ce scrii:)

Aylah spunea...

il am de mai dmult.. dar nuj.. nu imi place sa-l fac cunoscut:)

Luli spunea...

Tare dragut dinamovisto. Zau ca da!>:D<