sâmbătă, 5 ianuarie 2008

Happiness
Dupa o noapte furtunoasa, azi m-am trezit linistita... Am stat si am analizat ca nu am motive sa fiu trista, sa iau totul ca pe o infrangere, ci dimpotriva. A fost un pas inainte. Sunt cu un pas inaintea multora.
Am realizat ca am motive sa fiu fericita. Am alaturi familia, singurele persoane carora le pasa cu adevarat, prietenii pe care ma pot baza si mai presus de toate, sunt Eu in fiecare clipa, chiar daca unora nu le convine. Sunt eu, cea cu bune si cu rele, cea cu greseli si lucruri corecte, cea care plange, cea care rade, cea care invatza, cea care pierde, cea care castiga, cea care injura, cea care spera, cea care viseaza. Poate ca nu sunt pe placul multora, poate ca unii au avut de invatat de la mine, de castigat sau de pierdut, dar eu ma simt bine.
Noi ma voi mai plange ca nu sunt iubita de cine vreau eu, sau mai ales, cum vreau eu. Poate ca a fost si vina mea, sau paote e numai vina sortii, sau.. poate am gresit persoana. Poate nu e EL cel care trebuie. Intr-o zi "poate" va aparea si cel sortit mie.. si va fi ok, daca nu.. tu pierzi "dragule"
Am inteles ca pot mai mult. O sa citesc mai mult, o sa scriu mai mult, o sa intru la Jurnalism si Psihologie, o sa realizez itinerariul mult visat, o sa invatz sa dansez, o sa fiu alaturi de ea (stie singura cine) sa o ajut, o sa ascult muzica cat voi trai. Si toate astea ptr ca pot. Mda.. stiu ca o persoana, daca va citi, o sa zica toate cu "o sa", toate sunt vise. Da, sunt vise ce vor deveni realitate, insa nu iti pot spune "vei vedea tu", pentru ca nu stiu daca vei avea ocazia.
Imi iubesc parintii, cu partile bune si rele, prietenii, rivalii, camera, adidasii, agenda, muzica, vinul fiert cu scortisoara, lumanarile,ursul, ciocolata, cartile, visele, somnul, frigul, zapada, cafeaua cu frisca, Bounty si.. si .. Multe altele...

Un comentariu:

Muni spunea...

Felicitari pentru text...Intr-adevar, de putin ori(sau poate niciodata) ne bucuram de lucrurile marunte din jurul nostru...nota maxima pentru perspectiva optimista :*